העמותה שואפת למציאות בה הקולינאריה הישראלית זוכה להכרה ציבורית ורשמית כמבטאת, מזינה ומשמרת  ערכים חברתיים, היסטוריים ואסתטיים הנובעים מן המסורות התרבותיות של תושבי הארץ ומן הסביבה הטבעית בה הם חיים, ומקבלת, על בסיס הכרה זו, מקום הולם במסגרת המדיניות והתשתית החינוכית-תרבותית של מדינת ישראל.

חברי הוועד המנהל של העמותה
אודי גולדשמידט, יושב ראש הוועד המנהל מסוף 2017. אודי מומחה לתיירות קולינרית ושגריר לישראל של הארגון העולמי לתיירות מזון ומשקאות. משמש כיועץ למיתוג ואסטרטגיה בתחומי הכלכלה של התיירות הקולינרית, שיווק יעדים ותדמית.אודי גולדשמידט, יושב ראש הוועד המנהל – איש ענף התיירות משנת 1980, מומחה עולמי לתיירות קולינרית. מוסמך האקדמיה של הארגון העולמי לתיירות קולינרית ומשמש כשגריר הארגון לישראל. 
נבחר בסוף 2017 לשמש כיו"ר הוועד המנהל.
 רחל גרא - מנהלת התוכן למפגשי העמותה - למדה באוניברסיטת ת"א - MA  בהפרעות בתקשורת - ובמכון "אבני" לאמנות. אמנית רב-תחומית ועיתונאית מזון ויין, שהתחילה בכתיבת ביקורות על מסעדות בעיתונות מקומית (בפסאודונים "מישקה"). כתבה במגזינים "על השולחן", "מסע אחר", "מטיילים" ו"שמנת" (הארץ), כתבה כעיתונאית בכירה במגזין "גורמה" (מעריב), ובמגזין האינטרנט boss.2. השתתפה בצוות הטועמים של מדריך ה"גו-מיו", וכתבה את מהדורת ה"גו-מיו" 2001. בשש השנים האחרונות כותבת במגזין "יין וגורמה" במדורה הקבוע "יין בצלחת", ובנושאי גסטרונומיה ויין נוספים.



יובל הלמן - גזבר העמותה- בעל תואר שני בסוציולוגיה ואנתרופולוגיה מהאוניברסיטה העברית, ממקימי חברת "עלה עלה". חברה העוסקת בגידול ושיווק של ירקות עלים וגידולים חקלאיים מיוחדים עבור מסעדות בישראל.
אבי שטייניץ  - מנהל התוכן לכנס השנתי של העמותה - שף. החל את דרכו המקצועית ברשת מלונות דן . כיהן כשף ראשי במלונות דן תל אביב  ,  והמלך דויד בירושלים  והיה אחראי על פתיחת מטבחי מלון דן אילת. בהמשך פתח את מרכז הקונגרסים "אווניו" .  כיום משמש  כשף יועץ ומלווה , מדריך וכותב בנושא אוכל בארץ ובעולם.


חיים שפיגל - משמש ראש אגף מזון ומשקאות ורכש בחברת מלונות דן. חיים הינו בוגר בתי ספר לקולינאריה בארץ ובחו"ל ולפני למעלה מ- 20 שנה הקים את הקורס לאומנות הבישול הראשון מסוגו בארץ והכשיר שורה ארוכה של שפים ושף קונדיטורים ידועים רבים בענף.שגיא בן יוסף מזכיר העמותה - בעלים של משרד מיתוג ופרסום בתחום הקולינריה, מסעדן בעברו ומפיק אירועים. עסק בהקמה וניהול של מסעדות חדשות בארץ ובחו״ל.

 
חברי וועדת הביקורת של העמותה





דוד קישקה – מסעדן. בעברו הוביל סיורים ואירועים קולינריים בארץ וברחבי אירופה, שימש כמנכ"ל של מסעדת "רפאל" והיה מנכ"ל ושותף במסעדת "פאסטל" במוזיאון ת"א לאומנות. כעת עובד כפרוייקטור עצמאי בתחום הקולינאריה ונותן שירותי ייעוץ מקצועי לתכניות טלוויזיה (כגון "מאסטרשף") ולמיזמים נוספים.
עזרי עמרם -  חוקר עולם האוכל ודוקטורנט בתחום. בעברו שימש גם כעיתונאי חדשות ערוץ 2 באינטרנט . ליבו בתחום האוכל והקולינריה. בעברו בישל במספר מסעדות בירושלים וכעת כותב דוקטוראט אודות אוכל ערבי בישראל במסגרת המחלקה לאנתרופולוגיה באוניברסיטת בן גוריון.
חברים באסיפה הכללית של העמותה

בועז צאירי - שף, מיסד מסעדת סאקורה. מתמחה בבישול יפני ואסייתי. מפתח מוצרי סויה ואטריות יפניות ומנגיש לשוק הישראלי מספר רב של ירקות מהמזרח הרחוק. בועז הוא מומחה לאצות מאכל ומפתח חקלאות אצות באירופה וקנדה. הוא בעל תואר שני בגאוגרפיה ותכנון אזורי והתמחותו האקדמית היא בתרבותם של  העמים הילידים של צפון קנדה.





פסקל פרץ-רובין - בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל והמחברת של –12 ספרי בישול, כולם רבי מכר. פסקל, בוגרת הוראת התזונה והבישול במכללת דוד ילין בירושלים, מוכרת כמומחית של מאכלי עדות ישראל וידועה כמפצחת "מתכוני סבתות". פסקל חוקרת ובודקת זה למעלה משלושה עשורים את מטבחי העדות בכדי לנסות, להבין וללמוד דרך האוכל על מנהגים, מסורת ותרבות.





טל גל כהן - כתב היין של עיתון הכלכלה "גלובס" ובעלים של פורטל היין הישראלי. הוא מנחה את תכנית היין באינטרנט "תשוקות יין" ומרבה להופיע בטלוויזיה. טל גל כהן משמש מאז 2007 כנשיא מקומי של "מסדר אבירי הגריל" האירגון הקולינארי הוותיק (משנת 1248), הגדול והמקצועי בעולם.
מנה שטרום – שף. הביא את המטבח האיטלקי המסורתי והאותנטי לארץ, עוד בהגיעו ממסעדת "דון אלפונסו" האיטלקית – שם עבד בתחילת שנות התשעים. מאז עומד מנה שטרום מאחורי הרבה מיזמים איטלקיים בארץ  וכן משמש כיועץ קולינארי למסעדות בהקמה. בעבר היה שף במסעדות פרונטו, "איל פאצו" ו"רדיו רוסקו" ולאחרונה פתח ביחד עם שותפו אריק לופו, את "קמפנלו – קפה דליקטסן" בית קפה ומעדנייה איטלקית שכונתית.




רמי בר-מאור - בעלים ויינן של יקב בר-מאור בבנימינה. רמי הוא אדריכל בעברו אשר למד את רזי ייצור היין תוך התלמדות ביקב מרגלית. את היקב שלו הוא פתח בשנת 2009 וכיום הוא מייצר בו כ- 12,000 בקבוקים בשנה. אופיים הייחודי של יינותיו נובע מגישה המכבדת את שיווי המשקל של הטבע: כרמים ללא השקיה, יינות לא מסוננים והימנעות מתיקוני חומצה.
ורד מרוםדיאטנית קלינית בעלת תואר M.Sc בתזונת האדם. הבעלים של  FuNutrition - 'תזונה בריאה בהנאה': פיתוח כלים להעברת מסרים של תזונה בריאה לילדים, דרך  משחקים, הצגות, סיפורים שירים ודפי פעילות בתזונה. זאת, לצד הרצאות להורים ולצוות החינוכי. ממחברות תכנית 'המזונות הקסומים' הנלמדת בקרב תלמידי כתות א-ב' מידי שנה, תכנית שבזכותה אלפי תלמידים שיפרו את הרגלי האכילה שלהם.


קובי קלייטמן - כותב בנושאי קולינאריה ויין. מתמקד בהקשר האנושי, התרבותי וההיסטורי של העולם הגסטרונומי ובדיון על מקומה של הקולינאריה בחברה הישראלית. כיום כותב (פרילנס) עבור מגזין יין וגורמה ובפורטל איש הענבים המשמש גם כמרכז לתרבות היין.

אריק ברגר - שף. החל את דרכו המקצועית בניו יורק בביה"ס הגבוה לבישול (French Culinary Institute) ובהמשך במסעדת "פטרואיז'ן". עבר סטאז' במסעדות בעלות כוכבי מישלן בפריז. בארץ עבד תחת חיים כהן במסעדת "קרן" והמשך במספרי תפקידי שף במסעדות בחיפה. כיום מדריך לבישול בסניפי "דן גורמה" ויועץ קולינרי למסעדות ומוסדות, בתחומים שונים בקשת ההסעדה כגון: קולינריה, ניהול מטבח, עלויות מזון ופרקטיקה של מטבח.


אילנית צמח - מלווה עסקית שיווקית ליקבי בוטיק ועוסקת בפיתוח תיירות חקלאית של מועצות אזוריות מטעם משרד התיירות ומשרד החקלאות. במסגרת עבודתה יוצרת אילנית חיבורים בין האנשים השונים העוסקים בתחום תרבות היין: כורמים, ייננים, אנשי תקשורת וצרכנים.







הדס יריב - טכנולוגית מזון, בעלת תואר שני בתזונה (M.Sc) ותואר שני במנהל עסקים (MBA ). למעלה מ-15 שנות ניסיון כטכנולוגית מזון וכמנהלת תחום בריאות בתעשיית המזון. כיום עובדת ביעוץ וליווי חברות, בכל הקשור לתהליכי פיתוח מוצרים וקידום בריאות בשילוב אספקטים הנוגעים לנושא "אחריות התאגידית".





ד"ר עפרה טנא - סוציולוגית של חיי היומיום. עבודת המאסטר שלה הייתה קריאה סוציולוגית של ספרי בישול בעברית שראו אור בארץ ישראל ובמדינת ישראל משנות ה-30 עד שנת 2000; עבודת הדוקטורט עסקה בבית בתל אביב ברבע השני של המאה העשרים והתמקדה, בין השאר, בעיצוב המטבח האשכנזי הישראלי. כיום פועלת בפרויקטים שונים הנוגעים לחיי היומיום.
רותי קינן - עיתונאית, כותבת טורי אוכל, עורכת כתבי עת וספרי הדרכה ומחברת ספרי בישול שיצאו לאור בארץ ובחו"ל. בין ספריה: בישול לפסח, ספר הזית, מטבח עולמי ו- 1,000 מתכונים שהתפרסמו בארץ, וכן La cuisine de la Bible, ו- Ans de Festins 2,000 שראו אור בצרפת ותורגמו לשפות נוספות. בוגרת קורס מתקדם לטועמי שמן זית בספרד ובעלת טור גסטרונומי קבוע במדור האוכל של האתר YNET.



חביב דאוד – בעלים ושף של מסעדת "עזבה" בכפר ראמה שבגליל. מומחה למטבח ערבי אותנטי ולתוצרת המקומית עליה הוא מבוסס.



רותי רוזנבלום - המפיקה הקולינארית של ערוץ האוכל, ערוצי החיים הטובים וערוץ 10. מלווה את תכניות הבישול משלב הרעיון ועד לצילומים עצמם תוך הובלת המטבח האחורי והצוות התומך.



גל צור
- שף, גבן למד את אומנות הבישול ב Florida Culinary Institute בארה"ב ועבד שם כשף פרטי, ובמסעדות שונות.  ב- 8 השנים האחרונות מנהל מחלבת עין השופט, מלווה ומדריך בתחום.

אילן חסון - עד לאחרונה מנכ"ל חברת פרוטרום ישראל, הוא בעל תואר ראשון בכלכלה ובמינהל עסקים מאוניברסיטת בר אילן. אילן החל דרכו המקצועית בתעשיית היין בגיל 24, אז החל לעבוד ב"יקבי בנימינה" כמנהל מכירות איזורי. שנתיים לאחר מכן מונה למנהל השיווק של היקב שהלך והתפתח לאחד הגדולים בישראל. כעבור שנה נוספת מונה לתפקיד מנכ"ל היקב. תפקיד אותו מילא עד שנת 2012 וממנו פרש לטובת ניהול מפעלי פרוטרום בישראל. לאחר שנתיים בתפקיד פנה אילן חסון לעסקים פרטיים המתרכזים ביבוא מזון ומשקאות ובייזום פרוייקטים בתחום.




יעקב ( קובי ) ליאור
אל"מ  מיל.  עם פרישתו עבד בקונצרן פקר פלדה בתפקידי שווק ומכירות. משנת 1983 כיהן במספר תפקידים בכירים בענף המזון כמשנה למנכ״ל תנובה , מנכ"ל מחלבות טרה ,  וכיועץ חיצוני לחברת קוקה קולה ישראל לחברת ביסקול ולחברת גורי יבוא והפצה . שימש כמנכ״ל רותם פיתוח ובניין . כיהן כדירקטור בחברת אל על , יו״ר החברה לפיתוח מזרח ירושלים , משנת 2002 היה הנשיא של חברת בורנשטיין קייטררס ניו יורק

ד"ר דפנה הירש - חברת סגל במחלקה לסוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת באוניברסיטה הפתוחה שם היא שייכת לסגל התכנית לתואר שני בלימודי תרבות, ומלמדת גם ביחידה למחקר התרבות באוניברסיטת תל-אביב. מחקריה עוסקים בתרבות חיי היום יום בפלשתינה ובישראל בפרספקטיבה היסטורית. מחקרה הנוכחי עוסק בהיסטוריה של צריכת החומוס בישראל, בהקשר של תהליכים חברתיים, כלכליים, תרבותיים ופוליטיים והשפעותיהם על השדה הקולינרי.


ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק – אורי מאיר-צ'יזיק הוא ד"ר להיסטוריה של הרפואה והתזונה. הוא גם יועץ תזונתי ומומחה לליקוט צמחי-בר למאכל. עבודת הדוקטורט של אורי עסקה בהיסטוריה של הרפואה התזונתית במזרח התיכון בימי הביניים המוקדמים. בנוסף למחקר האקדמי אורי מלמד נושאים שונים בתזונה טבעית ובישול בריא במסגרות שונות ברחבי הארץ.




  מיכה נוי
יליד כפר ביאליק אבא ל-4 וסבא ל-9.  טבח בחברת צים, מלונות המלך דויד ואכדיה, הדרכה בתדמור וסגן מנהל מגמה  ,מנהל מערכות מזון מלונות הכשרת הישוב , מנהל ההסעדה בכנסת, שף בתכנית בישול טלביזיונית הראשונה בישראל

זוכה מדלית זהב בתחרות שפים ישראלית וכמו כן מדליות EKA גרמניה

פתחתי את קורס דן גורמה הראשון בעלים מסעדה וחברת קטרינג



שירה וולנר -  כותבת, עורכת ניסויים קולינאריים ומטיילת ברחבי העולם. עניינה באוכל רק התגבר עם השנים. בעלת תואר שני באנתרופולוגיה. עבודת התיזה שלה התמקדה בתחום של זיהוי טרנדים. מאז סיום הלימודים צברה ניסיון בשיווק ובמחקרי שוק בעלי אופי אתנוגרפי. כעת עובדת על מיזם קולינרי חדש. 






ליאת פז - מאמנת תזונה להורים עם ילדים צעירים, בוגרת "המכון לתזונה אינטגרטיבית", ניו יורק. עורכת בביתה סדנאות בישול בריא ייחודיות, כותבת ל"לאשה" . כיום, עיקר הפוקוס של ליאת הוא בתמיכה ובקידום תזונה בריאה יותר לילדים. כבוגרת "המדרשה לאומנות" שימשה כצלמת וכסטייליסטית של אוכל בין השנים 1994-2007 עבור עיתונים וחברות מסחריות מובילות.



מרב סריג -  עיתונאית אוכל ועורכת קולינרית, בוגרת בית הספר לבישול בישולים. בכתבות האוכל שלה ב"גלובס" היא מסקרת ומתעדת את תרבות האוכל המקומית העכשווית, את המטבח הישראלי ואת ענף המסעדנות. סריג היא יזמית בתחום הקולינריה ומנהלת התוכן של התערוכה השנתית למזון וקולינריה "Culinary".





דרור קליש - צלם קולינרי. בעל תואר בהנדסת אלקטרוניקה, עבד בהייטק ב-16 השנים האחרונות, ובמקביל צילם מכל וכל. בשנים האחרונות החליט להתמחות בתחום הצילום הקולינארי: צילום עבור מסעדות ושפים פרטיים, מבשלות ויקבים, בקבוקי בירה ויין, ומוצרי לייף-סטייל.




אדר קפלן-מור - שפית, למדה גסטרונומיה בביה"ס "בישולים". התמחתה במסעדות גורמה בארץ כדוגמת: ארטישוק, רפאל, הטרסה בהרצליה, ברברלה ומסעדות נוספות. שפית ויועצת קולינארית למוסדות ובתי עסק בתחום המזון. מנהלת את הקבוצה המקצועית הסגורה קולינאריה IN&OUT, מנהלת דף "Service" – ניוזלטר לאנשי מקצוע בתחום. מנהלת את הפורום המקצועי וחברת מערכת באתר "שפים".
חנן סופר - "חנן הגבן",  בעל מגבנה במושב חרות שבשרון. מגבן  כ-30 סוגי גבינות בשיטות מסורתיות. את אומנות הגיבון למד בישראל צרפת איטליה והולנד. ברצונו לקדם את הגבינות המקומיות בתרבות  האוכל הישראלית.








מיה מזור טרגרמן -דוקטורנטית בחוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה. חוקרת תרבות פופולרית והוצאה לאור של ספרי הדרכה. בעבודת-התיזה חקרה את פריצתה של ספרות הבישול הישראלית מאמצע שנות השבעים, ואת מקום הספרים בתהליך הפוסטמודרני בישראל. בימים אלה מסיימת את הדוקטורט על ספרי הדרכת תיירות, וממשיכה לחקור ולכתוב על אוכל, תקשורת וחברה. 
לימור לבון - עורכת אתר rest מקבוצת zap ב-3 השנים האחרונות ועוסקת בכתיבה ובעריכה מגזינית בתחומי הלייף סטייל כ-15 שנה.
בוגרת בית הספר כותרת לתקשורת ועיתונאות, תואר ראשון מהאוניברסיטה העברית ותואר שני מאוניברסיטת תל אביב במדעי החברה. מבשלת (תמיד), כותבת, ומסקרת מסעדות. אוהבת ומעריכה קולינריה מבית ומחוץ.  




טליה גון-אסיף - צורפת ומעצבת, סטייליסטית מזון, הייתה פעילה כ 5 שנים במגזין "על השולחן". בעלת תואר  MA באמנויות מאוניברסיטת ת"א ובעיצומו של תואר שני בעיצוב אורבני בבצלאל. עבדה כמעצבת תכשיטים בבורסה ליהלומים ולקחה חלק בתערוכות בעולם כיום עובדת כסטייליסטית עצמאית, מורה לאמנות ומנחה סדנאות עיצוב בבתי ספר.
שגיא לב - עבר הכשרה מקצועית מקיפה בבית ספר הגבוה ללימודי קולינריה, קורדון בלו בפריז, שם גם למד בבית ספר הגבוה לקונדיטוריה Lenotre. עבד מספר שנים במגוון מסעדות בארץ. בין 2002-2004 שימש כמדריך לבית ספר בישול תדמור וסגן שף של מלון רויאל ביץ' באילת, ולאחר מכן שף של מלון תדמור. בשנת 2013 הצטרף למשפחת "סי קפה" ומאז משמש כשף הרשתי.




 רותי בן ישראל –  אוצרת יין, בעלת חברת ארץ כרמים וטעמים בע"מ, העוסקת בתחום תיירות האוכל והיין.  
רותי היא גם רכזת מגמת כרם יקב בכפר הנוער שפיה אשר בזיכרון יעקב ומשמשת כמנהלת העסקית של היקב והכרמים שבבעלות הכפר . בעברה הוסמכה למקצוע "אוצרות יין (Sommelier)  בבית הספר של ארגון הסומליירים האיטלקי  (FISAR). במשך ארבע וחצי שנים עבדה ביקבי כרמל בזיכרון יעקב והייתה שותפה בעיצובו, מיצובו וניהולו של מרכז תרבות היין של היקב .


אליחנן מלכיור - שף ומנהל ענף מזון קיבוץ אורים, יועץ אירגוני למטבחים מוסדיים. למד בפירנצה במסלול חונכות בבית הספר לבישול "אופיציוס". במסגרת הלימודים, עשה סטאז' במסעדות שונות בפירנצה, מילאנו, לבורנו וקאלטה.



זאב יקותיאל - יועץ עסקי לתעשיות המזון ,ההסעדה והאירוח. בעלים של "מזון למחשבה-ייעוץ ייזום ואימון עסקי ואישי". לשעבר - הבעלים והשף של "הקייטרינג של זאב". מורשה ייעוץ מטעם משרד הכלכלה. 



בני בן ישראל - חוקר, מבשל ומפתח מתכונים, מתמודד בתכנית מאסר שף עונה 3.  בעל MA בתיירות כפרית קולינרית, מרצה, מדריך ומארגן מסעות קולינריים לאיטליה. 
מוטי זגרון – שף. עובד במטבח המקצועי משנת 2001. לאחר לימוד בביה"ס היוקרתי "קורדון בלו" בצרפת, עשה סטאז' והתמקצע בחו"ל וכמה מן המסעדות המובילות בארץ. כיום מורה לבישול ,שף פרטי ומנהל מטבח במלון קונספט בתל אביב יפו. מומחה למטבח יהודי טוניסאי אותנטי.

קובי מזרחי – שף, בעלים של המכון הישראלי לקולינאריה יישומית. מייסד ונשיא ארגון "שפים מתנדבים למען ילדים" (VCFC). בעבר שימש שף אירועים בבית הנשיא וכן משמש שף פרזנטור בפרויקטים של משרד החוץ. עוסק בהקמת מסעדות וגני אירועים ברחבי העולם. בעל תעודת שף מאסטר – שופט מטעם איגוד השפים הבינלאומי WACS.
רות אוליבר - קונדיטורית, עיתונאית אוכל, עורכת קולינרית ומחברת ספרי בישול ישראלית. אוליבר כותבת טור קבוע במגזין האוכל על השולחן, עברה השתלמויות בתחום הקונדיטוריה בצרפת, וכיום היא מלמדת בבית הספר לבישול "עושים בישול". כמו כן מייעצת ומפתחת מתכונים לחברות מזון גדולות. בעלת הקייטרינג "אוליבר".




טליה אבר - בעלת תואר ראשון בפילוסופיה ומדע המדינה, מדריכת טיולים למרוקו, בעלים של "טליה - גורמה ידידותי" - קייטרינג בוטיק. מתאמת בין רצונות, קונספטים והמנות שמגישים. מנחת קבוצות והיזמית של "מבשלים יחסים" - תהליכים קבוצתיים (ארגוניים, חברתיים או אישיים) בעיקר בתחום היחסים, בעיקר דרך הבישול.  אוהבת אוכל, אנשים ואנשים שאוהבים אוכל. 




אודליה בנאי - מנהלת פרוייקטים בתחום איכות הסביבה ומתרגמת. מאז 2007 מנהלת פורום ביקורת מסעדות בתפוז שהוא פורום פתוח ונגיש, המיועד לאוהבי אוכל ויין הכותבים על חוויותיהם. הדיונים בפורום מכסים נושאים שונים ומגוונים הקשורים לתחום הקולינרי, החל מדיווחים והמלצות על מסעדות, ועד לאוכל ברחבי העולם, התייחסות לכתבות ומאמרים בנושאי קולינריה ועוד.

פרופ' אייל גרוס - מלמד וחוקר בפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל-אביב, בתחומים של משפט בינלאומי ומשפט חוקתי. במסגרת עבודתו על זכויות רווחה מתמקד מחקרו בין השאר בזכות למזון ובטחון תזונתי. גרוס הוא גם הפרשן המשפטי של עיתון "הארץ". גרוס כתב גם על אוכל, יין, ותה והקשרם החברתי בפורומים שונים, לרבות מגזין יין וגורמה והבלוג שלו.
ד"ר נעמי זיו - כימאית וביואינפורמטיקאית בהשכלתה, עורכת פטנטים במקצועה, ומבשלת בשביל הנשמה. בשנים האחרונות משלבת את אהבת הכתיבה, אהבת המדע ואהבת הבישול ביצירת וכתיבת הבלוג "מדע בצלחת", העוסק בתהליכים המדעיים המתרחשים במהלך הכנת, עיבוד ובישול המזון, ובהרצאות בנושאים אלה.  




אורי גוטמן – שף. מייסד איגוד השפים וכיהן כיו"ר שלו במשך 28 שנה. היה שף  מלון אכדיה ומנהל מזון ומשקאות של רשת מלונות דן. היה שף ובעלים של מסעדת "הקומה השנייה" הראשונה וכן של מסעדת "פנורמה". היה חבר במועצת המנהלים  של איגוד השפים העולמי וחבר ב-.Academie culinaire de France.
סתיו נווה – שפית. עבדה במסעדות ״אדום״ בירושלים (בתקופת אסף גרניט), ״המטבח של רמה״, ״ארקדיה״, ״כתית״, ״מול ים״, ועוד. נצחה בתחרות השפים הצעירים של ״מסדר אבירי הגריל״ ויצאה לייצג את ישראל בתחרות הבין לאומית בניו-יורק. לאחר מכן עבדה במסעדה בעלת 2 כוכבי משלין - ״picholine" . במנהטן. כיום יוזמת ומקימה מרכז גסטרונומי המיועד בעיקר לאנשי מקצוע אך גם לחובבים.


שרון שטרן - שרון היא עורכת דין בהכשרתה, מתגוררת בבנימינה ומגדירה עצמה כחובבת בישול, היסטוריה, תרבות ושיחה טובה. היא בעלת ניסיון של למעלה מעשור בעמותות וארגונים לשינוי חברתי, בין היתר כחברת ועדת ביקורת. בשנים האחרונות היא עוסקת בשעות הפנאי במחקר וכתיבה בתחום הגסטרונומיה.
מוטי קצנלנבוגן - גבן, מוכר בשמו המסחרי "מוטקה החולב". את מלאכת הגבנות למד במסעותיו לצרפת, איטליה והולנד. בן למשפחת רועים וגבנים ותיקה בתלמי אלעזר, שם הוא מייצר כיום כ- 15 סוגי גבינות שונים.

ג׳ייקוב שגיב - שף ובעלים של ״המזווה של ג׳ייקוב״ מסעדה ומעדניה במושב אביאל ליד בנימינה-גבעת עדה. אחרי קריירה ארוכת שנים בתחום התאטרון והאופרה חזר ג׳ייקוב ארצה והחליט להפוך את התחביב למקצוע. מייצר עשרות סוגי ריבות ומרקחות מפירות הגדלים בנחלה שלו . התמחה בבישול בריא ובישול ללא גלוטן.

מיקי ניר - שף, יועץ ומורה. את דרכו המקצועית כטבח התחיל במלון המלך דוד ולאחר מכן שימש כשף ראשי בצלונות דן אכדיה ודן פנורמה ת"א. לאחר מכן עבר לשמש מנהל הפיתוח הקולינארי של חברת עידית מקבוצת מלונות דן חברת לוגיסטיקת מזון שחלק מעיסוקה הוא הסעדה המונית בצה"ל, ובנוסף אירועים והסעדה מוסדית, כמו גם הקמת רשת בתי קפה ייחודית.
ד"ר רפי גרוסגליק – סוציולוג באוניברסיטת בן-גוריון בנגב. תחומי המחקר של רפי הם: גלובליזציה של התרבות, סוציולוגיה של אוכל, צריכה ותרבות חומרית. עבודת הדוקטוראט של רפי עוסקת בגלוקאליזציה של האוכל האורגני בישראל. חבר הוועד המנהל בעבר וממקימי העמותה
שמיל הולנד – בוגר לימודי היסטוריה ויידיש באוניברסיטה העברית. לשעבר הבעלים והשף של מסעדת "שמיל במעבדה". מנחה סדנאות וסיורים קולינאריים ומחבר הספר "שמאלץ" המוקדש למטבח היהודי המזרח-אירופאי. ממקימי העמותה ושימש חבר בוועד המנהל.
פרופ' משה רוזנברג - מומחה עולמי לגיבון ומפעיל צוות תלמידים וחוקרים לשיפור תעשיית מוצרי החלב. את התארים אסף בטכניון וכיום חי בקליפורניה, ומרצה באוניברסיטת דיוויס.דוד כהן
בעקבות אביו שפתח מפעל סלטים שהפך למעצמה בשם "יד המלך" המשיך אחרי השירות הצבאי כטבח מוביל במטבחים רבים של חברות קייטרינג. בתפקידי האחרון - סמנכ"ל תפעול של רשת מסעדות גדולה מאוד.

כיום -  מנחה סיורים קולינריים, כולל סיור מאוד מוצלח בנווה שאנן בתל אביב ובימים אלו מוצאים קונספט חדש של סיור קולינרי גלילי. תלמיד בקורס מורי דרך, ומתכוון להעמיק בנישה של ההיסטוריה של המזון בארץ כנען

ישראל פרקר
מהנדס בגמלאות, לאחר 45 שנה של עבודה בהייטק. בוגר גלי צה"ל, כטכנאי קול ועריכת תכניות.
עורך ראשי ובעל אתרי האינטרנט המוקדשים ליין, בירה, מסעדות, מזון, שמן זית וטיולים:
www.winesisrael.com   

אופירה אדניה,
אספנית יינות מאזורי היין השונים באירופה. ב 15 השנים האחרונות עוסקת בסיורים עצמיים של יין וקולינריה באירופה. במסגרת סיורים עצמיים אלה, מבקרת ביקבים שונים באירופה, במסעדות גורמה, במדינות ארופה וסקנדינביה. בעשור האחרון ''אספתי'' ביקורים במסעדות מדורגות מישלן. באמתחתי במצטבר 28 כוכבי משלין. במקביל משתתפת בחוגי אוכל בישראל, מבשלת עצמית לארוח חברים בביתי בארוחות הכוללות יין מהאוסף הפרטי שלי ומנות אוכל על בסיס סיורי הקולינריה שלי בעולם

מיכל בנישתי -
גסטרונומית, בעלת תואר שני בגסטרונומיה בדגש על קיימות ואקולוגיה אנושית מהאוניברסיטה למדעי הגסטרונומיה של סלואו פוד בצפון איטליה.
היום מתפקדת בתור הגסטרונומית של חברת שטראוס תפקיד אשר בוחן בצורה הוליסטית את כל שרשרת הערך של ייצור המוצרים מהשדה עד המדף, בוחן את השלכותיו על ממדים שונים בחיינו כגון בריאות, חברה, כלכלה, סביבה ובסופו של תהליך פועל לפיתוח מוצרים טובים יותר, מקיימים יותר, הוגנים ושקופים יותר בדגש על ייצור אוכל אמיתי, מקומי, נאמן למקור כאשר חומר הגלם בו הוא הכוכב הבלעדי.


.
פרופ' ניר אביאלי – מרצה במחלקה לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב עם התמחות בתחום האנתרופולוגיה של האוכל. ניר פרסם מאמרים רבים בתחום התרבות הקולינארית, מלמד קורסים בנושא זה לתלמידי תואר ראשון ועמד בראש כנס בינלאומי בנושא "אוכל כוח ומשמעות" באוניברסיטת בן-גוריון. ממקימי העמותה ומוביליי דרכה בראשית דרכה
ד"ר נמרוד אמזלק (מייסד העמותה) – במקביל למחקריו האקדמיים בתחום ההיסטוריה הפוליטית, רכש נמרוד ניסיון של למעלה מ-20 שנה בניהול פרויקטים בעמותות לשינוי חברתי ובכלל זה ניהול צוותים, תחקירים, קמפיינים ציבוריים של סינגור, כתיבת תכניות אסטרטגיות, ניהול תקציבים וגיוס משאבים. נמרוד הוא בוגר קורס מקיף בניהול מוסדות מזון של המרכז לטיפוח יזמות של משרד התמ"ת. פרש מניהול העמותה בשנת 2016 ועבר לחלום חיוו - לימוד ובישול. חיי כיום בפריז ומתלמד במטבח עילי.